All CollectionsLijsten
Deel lijsten met je team

Leer hoe je lijsten kunt delen met je team

Laura van Belleghem avatar
Written by Laura van Belleghem
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze functionaliteit Gedeelde lijsten is ontworpen om de samenwerking tussen teams te verbeteren door gebruikers in staat te stellen opgeslagen lijsten met hun teamleden te delen.

Hoe maak je gebruik van deze functionaliteit?

Dit zijn de eenvoudige stappen:

1. Navigeer naar Lijsten.

2. Open de lijst die je wilt delen en klik op het Persoon icoontje rechtsboven.

3. Standaard staat de optie Delen ingesteld op Enkel ik. Wijzig deze instelling in Mijn team.

๐Ÿ’ก Op dit moment kan alleen de maker van de lijst updates ontvangen over de bedrijven in de lijst.

Zodra je de optie voor delen hebt gewijzigd in Mijn team, is je lijst zichtbaar voor alle teamleden. Ze kunnen bedrijven en contactpersonen toevoegen of verwijderen en de lijst naar wens hernoemen. Maar om de integriteit van de lijst te behouden, kan alleen de maker van de lijst deze verwijderen.

Begin met het delen van je lijsten, werk effectiever samen en til de productiviteit van je team naar een hoger niveau met de functie Gedeelde lijsten.