All CollectionsInstellingen
Hoe gebruikers toevoegen of verwijderen in Bizzy?

In dit artikel leggen we uit hoe je gebruikers toevoegt en verwijdert.

Laura van Belleghem avatar
Written by Laura van Belleghem
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je bedrijf evolueert en groeit, en je team misschien ook. In dit artikel leggen we uit hoe je gebruikers kunt toevoegen en verwijderen.

Gebruikers toevoegen

Volg deze stappen om nieuwe gebruikers toe te voegen aan je Bizzy-omgeving:

1. Ga naar je Bizzy-account.

2. Klik op het gebruikersicoon (de cirkel linksonder).

3. Ga naar Mijn team.

4. Klik op Nieuw teamlid.

5. Hier kan je de e-mailadressen van de nieuwe teamleden toevoegen. Zij ontvangen vervolgens een uitnodiging en kunnen hun inlogmethode selecteren.

💡Tip: Als je meerdere gebruikers tegelijk wilt toevoegen, kan je al hun e-mailadressen, gescheiden door een komma, plakken om ze in bulk toe te voegen.

💡 Opmerking:

• Alleen admins kunnen nieuwe gebruikers toevoegen. Momenteel heeft elke omgeving één admin. Wil je weten wie de admin is van jouw omgeving? Ga naar je gebruikersicoon > Mijn team.

• Als een gebruiker al deel uitmaakt van een andere omgeving met hetzelfde e-mailadres, kun je die gebruiker niet aan je team toevoegen. Neem contact op met [email protected] zodat we je hiermee kunnen helpen.

• Als de gebruiker al de gratis versie van Bizzy gebruikte met hetzelfde e-mailadres, moet hij mogelijk uitloggen en opnieuw inloggen om te worden gekoppeld aan de betalende omgeving.

• Wil je meer gebruikers toevoegen aan je licentie? Neem gerust contact met ons op via [email protected] voor meer informatie over de pricing.

Gebruikers verwijderen

1. Ga naar je Bizzy-account.

2. Klik op je gebruikersicoon (de cirkel linksonder).

3. Ga naar Mijn team.

4. Klik op het prullenbak-icoon naast de naam van de gebruiker die je wilt verwijderen. De gebruiker heeft dan geen toegang meer tot je Bizzy-omgeving.

💡 Opmerking:

• Als de verwijderde gebruiker de maker was van een (gedeelde) lijst, is de lijst niet langer beschikbaar zodra de gebruiker is verwijderd.

• Als admin kan je gebruikers verwijderen, maar je kan niet je eigen gebruiker verwijderen. Hiervoor moet ons Bizzy supportteam eerst je adminrechten toewijzen aan een andere gebruiker. Neem contact op met [email protected] om dit te regelen.

De beheerder van je Bizzy-omgeving wijzigen

Wil je de admin van je Bizzy-omgeving wijzigen? Vraag de huidige admin om contact op te nemen met [email protected] en het e-mailadres te vermelden van wie de nieuwe admin moet worden.

Het e-mailadres van een bestaande gebruiker wijzigen

Het is niet mogelijk om het e-mailadres van een bestaande gebruiker te wijzigen, maar je kan natuurlijk wel de bestaande gebruiker verwijderen en de gebruiker opnieuw toevoegen met het juiste e-mailadres.