Alle collectiesIntegraties
Teamleader Focus integratie

Hoe kan je Bizzy verbinden met Teamleader en bedrijven en contacten naar Teamleader pushen?

Laura van Belleghem avatar
Geschreven door Laura van Belleghem
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Overzicht integratie Bizzy en Teamleader

Verbeter je verkoop- en marketingefficiëntie door Bizzy te koppelen aan je Teamleader-account. Bizzy zorgt ervoor dat gepushte bedrijfs- en contactrecords verrijkt en consistent zijn:

• Pas het mappen van velden aan op basis van de voorkeuren van je team.

• Push en verrijk bedrijven met hun omzet, EBITDA, nettowinst, locatie, activiteiten, e-mailadres, telefoonnummer, sociale links, btw-nummer en meer.

• Push en verrijk contacten met officiële rol, functietitel, afdeling, senioriteitsniveau, e-mailadres en LinkedIn-link.

Koppeling maken

1. Ga naar Bizzy Instellingen > Integraties, zoek Teamleader CRM en klik op Koppelen.

2. Log in op je Teamleader-account en zorg ervoor dat je de juiste rechten hebt in Teamleader om de integratie te authenticeren.

3. Volg de onderstaande lijst om te controleren of je over alle nodige Teamleader velden beschikt.

4. Map Bizzy velden naar Teamleader velden door de stappen hier te volgen.

💡 Je moet de juiste gebruikersrechten hebben om integraties in te schakelen en te wijzigen.

Bizzy-velden die je kunt koppelen aan Teamleader

Als onderstaande velden nog niet zichtbaar zijn in je CRM, kan je custom velden maken. Lees hier hoe je custom velden kunt maken in Teamleader.

Belangrijke bedrijfsvelden

Bizzy-velden

Uitleg

Type veld

Voorbeeld

BTW-nummer

Een BTW-identificatienummer van het bedrijf.

1 lijn tekst

BE0421.694.038

Bedrijfsnummer

Het nummer dat de Registrar aan het bedrijf heeft toegekend bij de oprichting.

1 lijn tekst

0421.694.038

Taal

De taal die het bedrijf gebruikt.

1 lijn tekst

Dutch

Bedrijfsomschrijving

Deze beschrijvingen worden automatisch gegenereerd door Bizzy op basis van de online content van het bedrijf.

Meerdere lijnen tekst

Lotus Bakeries is a global company specializing in indulgent and natural snacking, ..

Activiteiten

Een alternatief voor industrieën. Een bedrijf kan echter meerdere activiteiten hebben.

Meerdere lijnen tekst

Production of biscuits, Production of pastry goods

Link naar Bizzy

Link naar de bedrijfspagina op Bizzy.

URL

Opgericht sinds

Oprichtingsdatum van het bedrijf.

1 lijn tekst

1981-06-18T00:00:00Z

Gestopt sinds

De datum waarop het bedrijf inactief werd.

1 lijn tekst

1981-06-18T00:00:00Z

Type vennootschap

Voorbeeld Bizzy-gegevens: Naamloze vennootschap

1 lijn tekst

Public limited company

Type entiteit

Bizzy-gegevensvoorbeeld: Rechtspersoon.

1 lijn tekst

Legal person

Bedrijfsstatus

Bizzy-gegevensvoorbeeld: Actief/Inactief.

1 lijn tekst

Active

Werknemersgegevens van het bedrijf

Bizzy-velden

Uitleg

Type veld

Voorbeeld

Aantal werknemers (totaal)

Uit officiële bronnen. Het aantal werknemers is het aantal mensen dat in een bedrijf werkt.

Getal

884

Werknemers (VTE)

Uit officiële bronnen. Voltijds equivalent, of VTE, meet het totaal aantal voltijds werknemers die in een bedrijf werken.

Getal

842

Nieuwe aanwervingen

Uit officiële bronnen.

Getal

237

Financiële gegevens van het bedrijf

Bizzy-velden

Uitleg

Type veld

Voorbeeld

Omzet

Uit officiële bronnen.

Munteenheid

291927141

Brutomarge

Uit officiële bronnen.

Munteenheid

82518556

Schulden

Uit officiële bronnen.

Munteenheid

89245642

EBITDA

Uit officiële bronnen.

Munteenheid

32184383

Eigen vermogen

Uit officiële bronnen.

Munteenheid

103793973

Nettowinst

Uit officiële bronnen.

Munteenheid

17393388

Totaal activa

Uit officiële bronnen.

Munteenheid

193071509

💡 We raden aan om Omzet en Brutomarge in kaart te brengen, omdat veel kleinere bedrijven geen Omzet gepubliceerd hebben.

💡 De beschikbaarheid van gedetailleerde financiële gegevens kan variëren afhankelijk van het land waarin het bedrijf geregistreerd is.

Social links en contactgegevens van het bedrijf

Bizzy-velden

Uitleg

Type veld

Voorbeeld

E-mail

Een e-mail van het bedrijf

Email

Telefoonnummer

Een telefoonnummer van het bedrijf

Telefoonnummer

+32 09 7734 8963

Website

Website van het bedrijf

URL

Instagram

Een social media link van het bedrijf.

URL

Youtube

Een social media link van het bedrijf.

URL

LinkedIn

Een social media link van het bedrijf.

URL

Facebook

Een social media link van het bedrijf.

URL

X

Een social media link van het bedrijf.

URL

Locatiegegevens van het bedrijf

Bizzy-velden

Uitleg

Type veld

Voorbeeld

Land

Het land waar het bedrijf geregistreerd is.

Meerdere lijnen tekst

BE

Straat

Straat waar het bedrijf is geregistreerd.

Meerdere lijnen tekst

Gentstraat

Nummer

Huisnummer waar het bedrijf geregistreerd is.

Getal

23

Bus

Bus waar het bedrijf geregistreerd is.

Getal

Postcode

Postcode waar het bedrijf is geregistreerd.

Meerdere lijnen tekst

9971

Stad

Stad waar het bedrijf is geregistreerd.

Meerdere lijnen tekst

Kaprijke

Andere bedrijfsgegevens

Bizzy-velden

Uitleg

Type veld

Voorbeeld

Juridische status

Voorbeeld Bizzy-gegevens: Opening faillissementsprocedure.

1 lijn tekst

Normal situation

Moederbedrijf

Een bedrijf dat een meerderheidsbelang heeft in een ander bedrijf.

1 lijn tekst

LOTUS BAKERIES

BTW Moederbedrijf

Het BTW nummer van het bedrijf dat een meerderheidsbelang heeft in een ander bedrijf.

1 lijn tekst

BE0401.030.860

💡 De beschikbaarheid van juridische status en moederbedrijf kan verschillen afhankelijk van het land waarin het bedrijf geregistreerd is.

Belangrijke contactvelden

Bizzy-velden

Uitleg

Type veld

Voorbeeld

Voornaam

Voornaam van de contactpersoon.

1 lijn tekst

John

Achternaam

Achternaam van de contactpersoon.

1 lijn tekst

Doe

E-mail

E-mail van de contactpersoon.

Email

LinkedIn

LinkedIn van de contactpersoon.

URL

Functie

Functie (rol) van de contactpersoon.

Meerdere lijnen tekst

Line manager Cookies

Senioriteitsniveau

Senioriteitsniveau van de contactpersoon.

Meerdere lijnen tekst

Medior

Departement

Departement waartoe de contactpersoon behoort. Een contactpersoon kan tot meerdere departementen behoren.

Meerdere lijnen tekst

Operations

Sub-department

Sub-departement waartoe de contactpersoon behoort. Een contactpersoon kan tot meerdere sub-departementen behoren.

Meerdere lijnen tekst

Production

Mapping

Bizzy veld: Selecteer het Bizzy datapunt dat je wil mappen.

Teamleader veld: Selecteer het Teamleader datapunt dat je wil mappen met Bizzy. Als je geen custom velden ziet die je hebt gemaakt, ververs dan de Teamleader velden in Bizzy.

Selecteer de Teamleader update optie voor elk veld: Je kan kiezen tussen Overschrijven of Invullen indien ontbrekend. Overschrijven zal een bestaande waarde in Teamleader veranderen, terwijl invullen indien ontbrekend gegevens alleen zal toevoegen aan een leeg veld.

💡 Belangrijk: Wees voorzichtig met het instellen van de standaardvelden op Overschrijven, want handmatig ingevoerde gegevens kunnen verloren gaan en vervangen worden door Bizzy gegevens

Bedrijfs- en contactkoppeling

Lees dit artikel om meer informatie te hebben over hoe we bedrijven en contacten opzoeken in je CRM en matchen aan bedrijven en contacten in Bizzy

Bedrijven en contactpersonen naar Teamleader Focus pushen

Zodra de integratie is ingesteld, kan je bedrijven en contactpersonen naar je CRM pushen door deze stappen te volgen.