Alle collectiesFilters
Bedrijven insluiten of uitsluiten als Filter

Leer hoe je lijsten met bedrijven kan uploaden in Bizzy en hoe je deze bedrijven kan uitsluiten in je resultaten.

Laura van Belleghem avatar
Geschreven door Laura van Belleghem
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je je filterresultaten aanpassen door bepaalde bedrijven toe te voegen of uit te sluiten?

Je kunt dit op twee manieren doen:

• Door een statische lijst wel of niet op te nemen bij het maken van een nieuwe lijst

• Door de bedrijven die al in je CRM staan wel of niet op te nemen

Hier volgt een stap-voor-stap handleiding voor het gebruik van deze functionaliteit:

Bedrijven insluiten/uitsluiten op basis van een statische lijst

Je kunt eenvoudig een statische lijst in- of uitsluiten wanneer je een nieuwe lijst maakt. Dit kan een statische lijst zijn die je hebt gemaakt in Bizzy of dit kan een geïmporteerde lijst zijn.

De lijst als filter gebruiken

Zodra de lijst is aangemaakt, kun je deze als filter gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om bedrijven op deze lijst op te nemen of uit te sluiten in je filterresultaten.

Door deze stappen te volgen, heb je meer controle over de bedrijven die in je resultaten verschijnen, zodat je je beter op je doelgroep kunt richten.

💡 Wil je een slimme lijst uitsluiten? Sla deze dan eerst op als statische lijst door naar de slimme lijst te gaan > Lijst > Nieuwe statische lijst.

Bedrijven in- of uitsluiten op basis van je CRM

Zodra je je CRM hebt verbonden met je Bizzy-omgeving, kun je eenvoudig de bedrijven die al bekend zijn in je CRM uitsluiten of opnemen.

Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar het Filteroverzicht.

2. Klik op Filter toevoegen.

3. Selecteer Lijsten.

4. Klik op CRM insluiten/uitsluiten.

5. Vervolgens wordt gecontroleerd welke bedrijven al zijn opgenomen in je CRM.

Lees dit artikel om meer informatie te hebben over hoe we bedrijven en contacten opzoeken in je CRM en matchen aan bedrijven en contacten in Bizzy.

💡 Opmerking:

• Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor de integraties met Salesforce en Teamleader Focus.

• We synchroniseren je CRM wanneer gegevens worden gepushed of tijdens onze nachtelijke synchronisatie.

Vind mensen bij deze bedrijven

Naast het uitsluiten of opnemen van bedrijven op basis van je geüploade lijsten, kun je deze lijsten ook gebruiken om mensen te vinden die bij deze bedrijven werken.

Met deze extra functie kun je je lead sourcing nog verder verfijnen.

Hier volgt een gedetailleerde handleiding voor het gebruik van deze functie:

1. Naar de lijst navigeren

Zoek naar je recent geïmporteerde lijst met bedrijven.

2. Start de zoekopdracht

Klik op de knop Vind contacten rechtsboven in het scherm. Dit opent het Filteroverzicht met de bedrijven uit je lijst.

3. Personenfilters toepassen

Nu kan je je zoekopdracht verder verfijnen door personenfilters toe te passen. Je kan bijvoorbeeld filteren op departement, senioriteitsniveau of functie om de meest relevante contactpersonen te vinden.

4. Opslaan in dezelfde lijst

Als je deze nieuwe contactpersonen wilt toevoegen aan je bestaande bedrijfslijst, selecteer je bij het opslaan gewoon dezelfde lijst. Je kunt dit doen door meerdere bedrijven te selecteren of door alles op te slaan door rechts op Resultaten opslaan te klikken. Zorg ervoor dat de optie Contactpersonen uitsluiten is uitgeschakeld.

Met behulp van deze stappen kan je niet alleen bedrijven identificeren, maar ook de specifieke mensen binnen die bedrijven vinden die het belangrijkst zijn voor jouw bedrijf.

Als je meer hulp nodig hebt of vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons team.