All CollectionsZoeken
Bedrijven en contactpersonen volgen

In Bizzy is het mogelijk om bedrijven en contacten te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van belangrijke wijzigingen.

Laura van Belleghem avatar
Written by Laura van Belleghem
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Bizzy is het mogelijk om bedrijven en contactpersonen te volgen. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je altijd op de hoogte bent van belangrijke wijzigingen met betrekking tot hen. Handig als je goed voorbereid een meeting in wilt gaan of als je midden in een onderhandeling zit met een bedrijf. Volg een bedrijf, blijf op de hoogte van de laatste wijzigingen en maak een goede (eerste) indruk!

Hoe bedrijven en contacten volgen?

Bedrijven

Volg onderstaande stappen om een bedrijf te volgen:

1. Ga naar Zoeken.

2. Zoek het bedrijf dat je wilt volgen.

3. Open de bedrijfspagina.

4. Klik op Volgen bovenaan de bedrijfspagina.

💡Tip: Vind je het gewenste resultaat niet in de zoekbalk? Controleer of je het juiste land van registratie hebt geselecteerd.

Contacten

Volg onderstaande stappen om een contactpersoon te volgen:

1. Ga naar Zoeken.

2. Zoek de contactpersoon die je wilt volgen.

3. Open de contactpagina.

4. Klik op Volgen rechtsboven op de contactpagina.

💡 Tips :

• Vind je het gewenste resultaat niet in de zoekbalk? Controleer of je het juiste land en de tab Contacten hebt geselecteerd.

• Als je op een bedrijfspagina bent, kun je gewoon op een contactpersoon klikken om de contactpagina te openen.

Lijsten

Je kunt bedrijven één voor één volgen, maar het is ook mogelijk om bedrijven in bulk te volgen. Je kunt dit doen door updates te activeren voor bedrijven die deel uitmaken van een lijst:

1. Ga naar Lijsten.

2. Ga naar de lijst waarvan je alle bedrijven wilt volgen die er deel van uitmaken.

3. Activeer updates voor deze lijst door op het belletje > Updates aan te klikken.

💡 Opmerkingen:

• Bedrijven uit een lijst volgen is momenteel alleen beschikbaar voor statische lijsten.

• Alleen de maker van een lijst kan updates over een bedrijf ontvangen.

Wanneer krijg ik een notificatie?

Bedrijven

Je krijgt een melding over de volgende wijzigingen voor een bedrijf dat je volgt:

💡 Opmerking: Je ontvangt ook meldingen over bedrijven waarvan je de bedrijfspagina de afgelopen 30 dagen hebt bezocht.

Contactpersonen

Je krijgt een melding wanneer een wijziging van de rol van de contactpersoon is vermeld in officiële documenten, wat het geval zal zijn wanneer die persoon deel uitmaakt van het bestuur van een bedrijf.

Hoe word ik op de hoogte gebracht?

Wanneer er een update is over één van de bedrijven en contactpersonen die je volgt, zie je dit verschijnen in je Bizzy-omgeving in de Notificaties tab:

Als je niet bent ingelogd op Bizzy en de melding niet hebt gezien, sturen we je een e-mail om ervoor te zorgen dat je goed op de hoogte blijft. Je notificaties worden op maandag en donderdag gebundeld in een e-mail met maximaal 2 notificaties en een call to action om alle notificaties op ons platform te bekijken.

Welke bedrijven en contactpersonen volg ik?

Als je een overzicht wilt hebben van de bedrijven en contactpersonen die je volgt, volg dan deze stappen:

1. Klik op je gebruikersicoon (linksonder in je Bizzy-omgeving).

2. Selecteer Mijn account.

3. Onder Mijn account zie je 2 tabbladen:

• Gevolgde bedrijven

• Gevolgde contacten

Hier vind je eenvoudig een overzicht van alle bedrijven en contactpersonen die je momenteel volgt. Om een bedrijf of contactpersoon niet meer te volgen, klik je op de knop die aangeeft dat je het bedrijf of contact volgt.