All CollectionsFilters
Filteren op Vacatures

In Bizzy kan je eenvoudig een overzicht krijgen van alle vacatures per bedrijf en Vacatures als filter gebruiken.

Laura van Belleghem avatar
Written by Laura van Belleghem
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Bizzy kan je eenvoudig een overzicht krijgen van alle vacatures per bedrijf door naar de bedrijfspagina > Vacatures te gaan. Je kan vervolgens op een specifieke Functie klikken om de vacature te openen die op de website van het bedrijf wordt vermeld.

💡 Opmerking:

• Deze functionaliteit is alleen beschikbaar in ons Professional+ pakket.

• Alleen vacatures in België, Nederland, Frankrijk of met een onbekende locatie worden getoond in Bizzy.

Filter

Je kunt niet alleen de vacatures op de bedrijfspagina zien, maar we gaan een stap verder en geven je de mogelijkheid om hierop te filteren.

Volg deze stappen om dit te doen:

1. Ga naar het Filteroverzicht

2. Klik op Filter toevoegen.

3. Selecteer Vacatures.

4. Hier kun je filteren op de volgende items:

• Functie

• Departement

• Locatie

• Aantal vacatures

• Publicatiedatum

5. Zodra je de relevante vacaturefilters hebt toegevoegd, kun je natuurlijk nog extra filters toevoegen: een filter op basis van de locatie bijvoorbeeld.

6. Je kunt de gematchte vacatures bekijken door op het nummer Gematchte vacatures te klikken.